Inicio una nova etapa.
No sé exacatament on vaig o què fer. El que si sé és que vull iniciar una nova etapa.
El que si sé és que on sóc i qui sóc no m'agrada.
El que si sé és que vull ser diferent.
El que vull ser està per veure, però no vull ser la imatge de ningú, no vull ser en un pou, no vull ser a qui sempre dónen els cops i no precisament, extranys o enemics, sinó aquells que et pensaves que t'estimaven, i per qui volies fer-ho tot.
I fer-ho tot per algú, no és el que vull fer. I vull fer per mi mateixa.
No vull viure la vida de ningú, vull viure la meva.
Avui inicio una nova etapa, perquè la darrera ha acabat, i no bé, sinó malament.
No sé en què vull convertir aquest blog, però sempre m'ha agradat escriure.
Escriure sobre sentiments, perquè no tens ningú que els escolti, i potser llençar-los a l'aire és la millor manera de fer nét.
O millor al vent!
Visca la tramontana.
dilluns, 10 d’octubre del 2016
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cuixes de pollastre amb gambes
INGREDIENTS 1 l de fumet de peix (parts no utilitzades anteriorment de rap i lluç, carabassó, api i porro. 6 cuixes de...
-
Signo . Categoría teórica que permite explicar un fenómeno cognitivo. Significado . Es “eso” que produce el cerebro una vez establecid...
-
Avui tornem al Priorat. Visitem un celler de Gratallops. Interessant. Comencem la jornada visitant les vinyes. L’organitzador, el propiet...
-
INGREDIENTS: 150 gr . de pernil serrà a tacs 150 gr . de botifarra negra 150 gr . de xoriço 150 gr . de ceba 4 grans d'...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada