diumenge, 5 de febrer del 2017

Dinar de cap de setmana: ànec confitat


ingredients:


- dues cuixes d'ànec confitat
- dues cebes
- 3 grans d'alls
- orenga
- patates
- vi blanc



Primer pas: fem el sofregit, en una paella posem oli d'oliva, la ceba picada i els grans d'alls. Quan estigui daurada hi tirem un rajolí de vi blanc, i el deixem evaporar.

Segon pas: tallem les patates a rodanxes finetes, i les posem al cul de safata d'anar al forn, i tirem el sofregit per tot arreu. Escalfem el forn una estona abans a 180 graus. Col·loquen la safata amb les patates a la part baixa del forn, per tal que es coguin. Quan faci deu minuts, podem posar-les a la part mitjana del forn. Cinc minuts més.

Tercer pas: Col·loquem les cuixes d'ànec confitat al damunt del llit de patates, i hi tirem una mica de vi blanc. Ho posem a la part mitjana del forn 10 minuts. Comprovem i les girem. 10 minuts més i fetes.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cuixes de pollastre amb gambes

INGREDIENTS 1 l de fumet de peix (parts no utilitzades anteriorment de rap i lluç, carabassó, api i porro. 6 cuixes de...