dissabte, 19 de maig del 2018

Pastis de xocolata




Ingredients

250 grams de xocolata de pastisseria
5 ous
180 de matega
100 grams de sucre
20 grams de farina
1 cullerada de maicena
1 polsim de sal






Preparació

Escalfem el forn a 200 °C

Separem les clares dels rovells.Reservem els rovells.

Posem les pales a la gerra del MC i dipositem les les clares d'ou i la sal. 4 minuts, velocitat 4, sense temperatura. Reservem les clares d'ou muntades.

Amb les pales posades a la gerra hi tirem els rovells i el sucre. 3 minuts, velocitat 4, sense temperatura.

Afegim la manega, la xocolata prèviament trossejada, Programem 5 minuts, velocitat 1, 80º C. Si veiem que encara no està ben barrejat ho podem posar dos o tres minuts més.

Afegim la farina, 20 segons, velocitat 4, sense temperatura.

En un vol hi dipositem la barreja, i de mica en mica hi afegim les clares muntades que havíem reservat.

Preparem el motlle d'anar al forn. Untem amb mantega els costats i hi espolsem una mica de farina, hi dipositem la barreja i ho posem al forn 20 minuts.

Una vegada fred el decorem. Jo he muntat nata. Hi he fet el dibuix que es veu a la fotografia, i hi he afegit mores i aranyons.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cuixes de pollastre amb gambes

INGREDIENTS 1 l de fumet de peix (parts no utilitzades anteriorment de rap i lluç, carabassó, api i porro. 6 cuixes de...