Ingredients
Per dues persones:
1.
8 carxofes
2.
Pernil a trossets
3.
Pebre negre mòlt
4.
Oli
5.
Formatge Rocafort
6.
All
Preparació
Netegem les carxofes, els hi
tallem la base i algunes de les fulles
més externes. En aquest cas hem tallat també la punta superior.
Escalfem el forn a 200 graus
durant 10 minuts.
Les carxofes una vegada netes, les freguem amb mitja llimona per tal que no vinguin negres.
Repartim les carxofes en una de
les plates del forn on hi haurem posat mig dit d’aigua.
Abans de dipositar les carxofes a
la safata, els hi donem dos copets al cap, per tal que les fulles se separin. Les
amanim amb un rajolí d’oli d’oliva i pebre molt.
Les posem el forn. 210-220 graus.
Mentrestant, en una paella, amb
un mica d’oli fem fregir el pernil trossejat, i una miqueta d’all picat.
Una vegada veiem que les carxofes
son gairebé cuites, les traiem del forn, i repartim en cadascuna d’elles una
miqueta de la barreja de pernil i all.
Les tornem a posar al forn.
Quan ja són cuites (45 minuts),
hi afegim una mica de formatge Rocafort en cadascuna d’elles. Una vegada fos ja
les podem assaborir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada