dimarts, 16 de maig del 2017

De Pineda de Mar a Malgrat de Mar

Dissabte 13 de maig feia un dia excel.lent, per passejar per la platja. La nostra intenció és fer tota la costa del Maresme. Totalment diferent de la Costa Brava. Plana, amb platges infinites, i paisatges que inviten als esports marítims.

Va fer un temps ventós, però atesa l'hora que comencem a caminar, s'agreix el vent que minora la caloreta que es fa notar.

Camí pla i senzill, ple de suggerents vistes marítimes en estat pur.

Volíem fer fins a la desembocadura del Tordera però no varen poder assolir-ho atès que l'accés per la platja es troba tallat, a causa de les destrosses dels darrers aiguats. Es fan notar tant a les platges de Pineda com a les de Malgrat. Es troba a faltar que els lavabos públics estiguin oberts.

En arribar a la nostra destinació, vàrem descansar una hora, prenent el sol i remullant els peus abans d'emprendre el camí de tornada. En arribar a Pineda vàrem tornar a parar en una de les nombroses terrassetes que hi ha per a prendre un tallat. 

Distret passeig sempre acompanyat de l'aroma marítim, vaixells arrossegats pel moviment del mar, i atrevits amb els primers banys de l'any.


ruta

https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=17718262















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cuixes de pollastre amb gambes

INGREDIENTS 1 l de fumet de peix (parts no utilitzades anteriorment de rap i lluç, carabassó, api i porro. 6 cuixes de...