dimarts, 6 de juny del 2017

De Blanes a Santa Cristina

Dissabte 20 de maig de 2017.

Avui ens hem proposat fer des de la desembocadura del Tordera fins a Lloret de Mar.
Comencem així pel passeig marítim de Blanes.

Quan vàrem començar a pujar les nostres rutes no teníem cap propòsit, tan sols caminar.
Això no obstant, en començar a Mataró, gran descobriment per mi, i el seu passeig marítim, i veure la bonica costa del Maresme, la inicial no pretensió es va convertir resseguir la costa del Maresme. En mig, ho hem interromput per passejos per la Costa Brava, d'on sóc.

Aquesta vegada comencem pel passeig de Blanes, i en acabar-lo ens adonem que no podem vorejar la costa, atès que s'ha permès edificar fins al mar. La qual cosa no ens agrada gaire, tot sigui dit. Per tant, no tenim més remei que pujar per camins on només veiem les meravelloses mansions d'alguns.

En arribar a Santa Cristina, ens trobem un bonic paratge: el jardí botànic tropical Pinya de Rosa, on s'hi troben ben identificats els arbres i l'ermita de Santa Cristina. Després: Cala Treumal i la platja de Santa Cristina. En arribar ens adonem del bonic paratge, dues cales, que ja ens obren el camí a la preuada Costa Brava. Ens agrada tant que variem l'objectiu. 

Ens quedem. 

Després de dinar i el cafè emprenem el camí de tornada a Blanes.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cuixes de pollastre amb gambes

INGREDIENTS 1 l de fumet de peix (parts no utilitzades anteriorment de rap i lluç, carabassó, api i porro. 6 cuixes de...