La ubicació no pot ser millor, prop de la plaça Universitat.
Increïble. La qualitat. Només d'arribar ja t'ho imagines. En obrir la porta, ens trobem una barra llarga i estreta, que dóna aun passadís igualment llarg i estret. Ple de gom a gom, no es pot passar, per la cua de gent que ocupa tot el llarg de la barra en fila d'un.
La barra és plena del que dóna la sensació que seran suculents tapes acabades de fer.
L'encarregat va ubicant la gent de la cua a mesura que la gent surt de la sala del restaurant. N'hi ha dues. Un menjador al pis de dalt i un altre a la planta 0. Decoració molt acollidora, i un regiment de cambrers per atendre, el que entenem una atenció immillorable.
Només de veure les taules veïnes ja endevinem, que els plats seran abundants.
Tot i així ens atrevim amb dos primers i dos segons i un plat de pa amb tomàquet.
- primers: llenties amb foie / truita d'albergínia i carxofa
- segons: saltejat de botifarra i calamar / mero a la planxa i albergínia arrebossada
- postres: "torrija de Santa Teresa" / gelat de biscuit
- 2 tallats i 2 cerveses.
Hi vàrem anar un dissabte. Per dinar no es pot reservar, cal fer la cua de rigor. Al vespre si admeten reserves.
LA FLAUTA
C/ Aribau, 23
BARCELONA
Tel. 933237038
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada