Ingredients:
·
Rellom
de porc (10 filets)
·
Ceba
·
All
·
150ml
de vi Pedro Ximénez
·
oli
d'oliva
·
100
grams d'ametlles
·
100
ml Crema de llet
·
Tomàquet
·
Julivert
·
Pebre
negre.
Preparació i cocció de la carn
S'empebra el
rellom de porc.
Escalfem el
forn a 200 °C durant vint minuts.
Posem el
rellom al forn, a la part del mig, durant 20 minuts per cada costat.
Una vegada
estigui mig fred el podem tallar en medallons d'un centímetre i mig d'amplada.
Preparació del sofregit
Sofregim all
i ceba, en oli d'oliva verge. Una vegada daurat, hi afegim una mica de brandi,
baixant el foc. Quan s'ha evaporat l'alcohol hi tirem el tomàquet. Deixem coure
el tomàquet.
He afegit al
sofregit la crema de llet i una picada d'ametlla torrada. L'he deixat una
estona i quan m'ha semblat li he afegit 50 ml. de la reducció de vi Pedro
Ximénez.
Acompanyament
Mentrestant
he preparat les patates per bullir-les i poder fer com a acompanyament un puré.
A les patates
només hi he afegit una mica d'oli i julivert, atès que la salsa ja era prou
contundent.
Finalització del plat:
Una vegada
fet el puré, he tallat el rellom i l'he dipositat en la salsa del sofregit, uns
5 minuts per cada costat.
He servit,
tres medallons de porc per cada persona, acompanyats del puré, i amb la salsa
per damunt.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada