dimarts, 4 de juliol del 2017

Rellom de porc

Ingredients:


·        Rellom de porc (10 filets)
·        Ceba
·        All
·        150ml de vi Pedro Ximénez
·        oli d'oliva
·        100 grams d'ametlles
·        100 ml Crema de llet
·        Tomàquet
·        Julivert
·        Pebre negre.

Preparació i cocció de la carn


S'empebra el rellom de porc.
Escalfem el forn a 200 °C durant vint minuts.
Posem el rellom al forn, a la part del mig, durant 20 minuts per cada costat.
Una vegada estigui mig fred el podem tallar en medallons d'un centímetre i mig d'amplada.

Preparació del sofregit


Sofregim all i ceba, en oli d'oliva verge. Una vegada daurat, hi afegim una mica de brandi, baixant el foc. Quan s'ha evaporat l'alcohol hi tirem el tomàquet. Deixem coure el tomàquet.
He afegit al sofregit la crema de llet i una picada d'ametlla torrada. L'he deixat una estona i quan m'ha semblat li he afegit 50 ml. de la reducció de vi Pedro Ximénez.

Acompanyament


Mentrestant he preparat les patates per bullir-les i poder fer com a acompanyament un puré.
A les patates només hi he afegit una mica d'oli i julivert, atès que la salsa ja era prou contundent.

Finalització del plat:


Una vegada fet el puré, he tallat el rellom i l'he dipositat en la salsa del sofregit, uns 5 minuts per cada costat.
He servit, tres medallons de porc per cada persona, acompanyats del puré, i amb la salsa per damunt.


Bon profit.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cuixes de pollastre amb gambes

INGREDIENTS 1 l de fumet de peix (parts no utilitzades anteriorment de rap i lluç, carabassó, api i porro. 6 cuixes de...