dilluns, 3 de juliol del 2017

Oix - Sant Miquel d'Hortmoier


Aquest dissabte plou, i decidim deixar la platja, per tornar a la muntanya. Tenim pendent Oix. I Allà ens dirigim.
El temps és insegur, i les previsions inicials, pel que fa a la fita, no sabem si les acomplirem.
Comencem la ruta al poble d'Oix. La intenció inicial era arribar a la ruta de Sant Miquel d'Hortmoier. No obstant tot el paisatge que ens acompanya és tan impressionant, que cada estona ens parem a contemplar-lo. La pluja no ens deixa. Boscos atapeïts de vegetació. Vaques en llibertat. Riu d'aigua clara i transparent, on s'hi veuen petits peixos, mostres de vida, sense parar. Frondositat. Per dinar parem a la plana de Sant Miquel d'Hortmoier. Un roure centenari ens dóna la benvinguda. I una mica més enllà trobem una casa abandonada, on decidim reposar les forces.
De tornada ens sobta com tan sols a 20 quilòmetres de casa, el clima pot ser tan diferent, i per tant el paisatge. Com un riu pot ser tant net i transparent, com uns boscos poden ser tan humits, i provocar la sensació d'estar a un altre continent.
Moltes vegades no cal fer viatges a l'infinit per poder fruir de la natura. Dins de la nostra pròpia terra hi ha llocs tan diferents i bonics, que gairebé tinc la certesa que no els coneixeré tots mai.



De tornada parem al poble de Montagut a fer el tallat. 



https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=18452461











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cuixes de pollastre amb gambes

INGREDIENTS 1 l de fumet de peix (parts no utilitzades anteriorment de rap i lluç, carabassó, api i porro. 6 cuixes de...