dilluns, 30 d’octubre del 2017

Gratallops i Reus

Avui tornem al Priorat. Visitem un celler de Gratallops.
Interessant. Comencem la jornada visitant les vinyes. L’organitzador, el propietari del celler, ens invita a fer una visita en bicicleta eléctrica per les vinyes de la seva propietat. Veiem una part del poble i ens ensenya d’on surten els diferents tipus de vi del Priorat.
Després visitem el celler, i ens ensenya com es fa el vi, les bótes, i per acabar fem quatre tastets de vi.
Després dinem en un dels restaurants del poble. Carrers que pugen i baixen, carrers estrets, envoltat de vinyes. Paridisíac.
A la tarda anem a Reus. S’hi fa una trobada de gegants. Molt emocionant veure que aquesta tradició no és tant sols catalana, sinó estesa arreu del món.
Molt entretingut.

Una vegada més, el món no té fronteres, no n’hi ha. Almenys jo em proclamo ciutadana del món.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cuixes de pollastre amb gambes

INGREDIENTS 1 l de fumet de peix (parts no utilitzades anteriorment de rap i lluç, carabassó, api i porro. 6 cuixes de...