INGREDIENTS PER 4 PERSONES
1 ceba
5 grans d'all
500 g de pollastre
50 ml de xerès
200 ml de caldo de verdures
50 g d'oli d'oliva verge
½ cullerada de pebre molt
1 cullarada de café de pebre dolç
150 g de tomàquet fregit
200 g de rovellons
1 fulla de llaurer
Pelem la ceba i la partim en quartes parts. La dipositem en el vas juntament amb els alls, l'oli i el xerès. Ho piquem durant 10 segons/velocitat 6.
Programem la tecla Rehogar 12 minuts.
Col·loquem l'accessori batedor a les fulles de tallar.
Anem afegint els ingredients: les contra cuixes, el tomàquet fregit, el pebre dolç, la fulla de llaurer, el pebre molt, i elsrovellons tallats petit.
Programem 25 minuts/120 °C/velocitat 1/marxa enrere.
Comprovem la cocció.
En el nostre cas la salsa ens ha quedat una mica clara.
Hem dipositat la salsa en el vas, i hem afegit farina i hem programat 5 minuts/120 °C/velocitat/marxa enrere.
1 ceba
5 grans d'all
500 g de pollastre
50 ml de xerès
200 ml de caldo de verdures
50 g d'oli d'oliva verge
½ cullerada de pebre molt
1 cullarada de café de pebre dolç
150 g de tomàquet fregit
200 g de rovellons
1 fulla de llaurer
Pelem la ceba i la partim en quartes parts. La dipositem en el vas juntament amb els alls, l'oli i el xerès. Ho piquem durant 10 segons/velocitat 6.
Programem la tecla Rehogar 12 minuts.
Col·loquem l'accessori batedor a les fulles de tallar.
Anem afegint els ingredients: les contra cuixes, el tomàquet fregit, el pebre dolç, la fulla de llaurer, el pebre molt, i elsrovellons tallats petit.
Programem 25 minuts/120 °C/velocitat 1/marxa enrere.
Comprovem la cocció.
En el nostre cas la salsa ens ha quedat una mica clara.
Hem dipositat la salsa en el vas, i hem afegit farina i hem programat 5 minuts/120 °C/velocitat/marxa enrere.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada