Ingredients:
½ kg de musclos
4 grans d’all
Oli d’oliva verge extra
100 g de vi blanc
300 g de brou de peix
Julivert picadet
Suc d’una llimona
Sal
1 fulla de llaurer
El.laboració:
Col.locar els musclos en el recipient per coure al vapor. Hi
posem la llimona que hem usat per fer el suc en talls petits.
Afegir els alls i picar-los amb la tecla TURBO
Afegir l’oli i sofregir 4 minuts a 100º de temperatura amb
la tecla REHOGAR. Després hem acabat de sofregir 2 minuts a 100ºC de
temperatura a velocitat 1.
Afegir el vi, i continuar 2 minuts més amb la mateixa
velocitat i temperatura.
En el vas hi acabem de posar la resta d’ingredients, el
brou, el suc de llimona, la fulla de llaurer, sal I el julivert.
Tapem amb la VAPORERA on hi ha els muscos, programem 17 minuts, amb la tecla VAPORERA.
Servim els musclos prèviament regats amb el brou.
En el nostre cas hem tapat els muclos, amb l’accessori de
coure al vapor planer per coure unes navalles. Les hem retirat, quan portaven
10 minuts amb el programa VAPORERA.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada