Ingredients per a tres persones.
- 3 cues de rap
- 15 tomàquets "cherry"
- 5 grans d'alls
- Oli d'oliva verge
- Julivert
- Cibulet
- 6 gambes
- Patates
- Llimona
- Vi blanc
- Brou de peix
- Cloïsses.
En una paella fem escalfar oli d'oliva. I fem passar les tres cues de rap, volta i volta.
Retirem el rap i el posem en una plata per anar el forn.
A rap l'haurem prèviament netejat i fet quatre tallets en diagonal d'un dit de fondària. Els salpebrem.
A la plata d'anar al forn hi posem un rajolí d'oli d'oliva, posem bé el rap.
Tallem unes quantes rodanxes de llimona de mig centímetre de gruix, i les posem als talls que hem fet al rap.
L'amanim amb una mica de vi blanc i una mica de brou de peix. Hi posem una mica de julivert i cibulet pel damunt. (prèviament l'haurem picat)
Escalfem el forn a 200° i ja hi podem posar el rap. 20 minuts. L'hem posat a la part baixa del forn.
Mentrestant, a la paella hi fem rossejar els alls. Hi podem posar un bitxo. Els retirem quan siguin rossets. Hem tallat els tomàquets "cherry" ben petits. Els coem a foc lent tapant la paella. Quan siguin una mica rossets hi fem passar les gambes, quan canviïn de color les traiem.
Transcorreguts els 15 minuts, traiem el rap del forn i el posem a la paella, juntament amb el suquet que ha deixat anar.
Ho deixem uns 5 o 10 minuts més.
Per últim hi posem les cloïsses, que haurem netejat amb aigua i sal. Tapem la paella, i quan s'obrin apaguem el foc.
Servim. Com acompanyament hem fet fregir unes quantes patates tallades a daus petits.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada