Ingredients per a dues persones
1 llamàntol de 600 gr.
1 copa de cava
3 grans d'all
Oli d'oliva verge
15 tomàquets “cherry”
200 gr. de tallarines
1 bitxo
Julivert
Sal
Pebre
El.laboració
Dividim el llamàntol per la mitat.
Escalfem la paella amb l'oli. Hi posem els tres grans d'all.
Quan siguin una mica rossets els traiem per tal que no es cremin.
Tot seguit i saltegem el llamàntol 2 minuts per cada banda. Prèviament li haurem pinçat una mica les
parets per tal que els líquids en surtin. Transcorreguts els dos minuts hi
posem el cava. Una vegada evaporat retirem el llamàntol. Hi posem els tomàquets cherry que haurem
tallat a quarts, el bitxo, i hem tornat a posar els alls. Tapem i deixem que es
cogui a foc lent.
Mentrestant coem les tallarines en aigua i oli. En el nostre cas, quan l'aigua bull,
les tallarines hi han estat 10 minuts.
Una vegada escorregudes, les posem a la paella, les barregem
bé amb els tomàquets cherry i la salsa
que ens ha quedat. Hi espolsem el julivert.
Servim les tallarines i la mitat del llamàntol per cada
ració.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada