Ingredients
• 170 gr. de xocolata de rebosteria• 160 gr. de polpa d'alvocat
• 3 ous L
• 90 gr. de sucre bru
• 1 polsim de sal
• 1 cullerada de cafè d'essència de vainilla
• 1 cullerada de cafè soluble
• 50 gr. de Maicena
• 10 gr de Cacau pur en pols sense sucres afegits
• Sucre glass
Elaboració:
1. Fonem la xocolata al bany maria i la reservem.
2. Pelem l'alvocat, i pesem la quantitat de 160 gr. El passem per la batedora.
3. Escalfem el forn a 170°.
4. Equipem el robot amb el batedor. Posem en el bol els ous i el sucre bru. Batem a velocitat 6, 2 minuts.
5. Afegim la polpa de l'alvocat i barregem amb velocitat 6, 1 minut.
6. Hi afegim la sal, la vainilla, el cafè soluble, la maicena, el cacau i la xocolata fosa. Programem velocitat 6, 30 segons. Si no ha quedat ben barrejat hi podem tornar.
7. Dipositem la barreja en un motlle allargat de silicona. Li donem uns cops en els fogons per aconseguir bombolles d'aire.
8. El posem al forn a 170° amb calor a dalt i a baix durant 40 minuts. Estarà llest quan en punxar-ho amb un escuradents al centre, aquest surti una mica tacat.Hi espolsem sucre glass per damunt i servim quan s'hagi refredat.
2. Pelem l'alvocat, i pesem la quantitat de 160 gr. El passem per la batedora.
3. Escalfem el forn a 170°.
4. Equipem el robot amb el batedor. Posem en el bol els ous i el sucre bru. Batem a velocitat 6, 2 minuts.
5. Afegim la polpa de l'alvocat i barregem amb velocitat 6, 1 minut.
6. Hi afegim la sal, la vainilla, el cafè soluble, la maicena, el cacau i la xocolata fosa. Programem velocitat 6, 30 segons. Si no ha quedat ben barrejat hi podem tornar.
7. Dipositem la barreja en un motlle allargat de silicona. Li donem uns cops en els fogons per aconseguir bombolles d'aire.
8. El posem al forn a 170° amb calor a dalt i a baix durant 40 minuts. Estarà llest quan en punxar-ho amb un escuradents al centre, aquest surti una mica tacat.Hi espolsem sucre glass per damunt i servim quan s'hagi refredat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada