Ingredients
- 3 Ous XL
- 250 gr. de sucre
- 1 taronja
- 100 ml d'oli de gira-sol
- 200 gr. de farina d'arròs
- 100 gr. de Maicena
- 1 sobre de Royal
- Un polsim de sal
Elaboració:
Escalfem el forn a 180°.
Ratllem la pela de la taronja sense gens de la pell blanca.
Posem la pela de la taronja a la gerra del robot, els ous,
la sal i el sucre. Ho triturem velocitat 10, 40 segons. Programem velocitat 6,
temperatura 40°, 4 minuts.
Programem altra vegada velocitat 6, 4 minuts i sense
temperatura.
Hi afegim l'oli i barregem amb velocitat 5, 10 segons.
Equipem el robot amb les pales de batre i hi afegim la
farina d'arròs, la maicena, el llevat i el suc de la taronja. Barregem amb
velocitat 6, 30 segons.
Dipositem la pasta en un motlle de silicona.
Ho posem al forn a 180° amb calor a dalt i a baix durant 45
minuts.
Comprovem que estigui a punt. En cas contrari li podem
deixar una mica més.
En el meu cas he pintat el meu pastís amb confitura de
nabius.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada