dissabte, 16 de juny del 2018

Pastis de taronja sense gluten





Ingredients

  • 3 Ous XL
  • 250 gr. de sucre
  • 1 taronja
  • 100 ml d'oli de gira-sol
  • 200 gr. de farina d'arròs
  • 100 gr. de Maicena
  • 1 sobre de Royal
  • Un polsim de sal



Elaboració:


Escalfem el forn a 180°.

Ratllem la pela de la taronja sense gens de la pell blanca.
Posem la pela de la taronja a la gerra del robot, els ous, la sal i el sucre. Ho triturem velocitat 10, 40 segons. Programem velocitat 6, temperatura 40°, 4 minuts.
Programem altra vegada velocitat 6, 4 minuts i sense temperatura.
Hi afegim l'oli i barregem amb velocitat 5, 10 segons.
Equipem el robot amb les pales de batre i hi afegim la farina d'arròs, la maicena, el llevat i el suc de la taronja. Barregem amb velocitat 6, 30 segons.
Dipositem la pasta en un motlle de silicona.
Ho posem al forn a 180° amb calor a dalt i a baix durant 45 minuts.
Comprovem que estigui a punt. En cas contrari li podem deixar una mica més.
En el meu cas he pintat el meu pastís amb confitura de nabius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cuixes de pollastre amb gambes

INGREDIENTS 1 l de fumet de peix (parts no utilitzades anteriorment de rap i lluç, carabassó, api i porro. 6 cuixes de...