dilluns, 17 d’abril del 2017

Arròs a la cassola.

Ingredients:


·               Sèpia congelada
·        Calamar congelat
·        Gambes congelades
·        Musclos congelats
·        Cloïsses congelades
·        All
·        Ceba
·        Tomàquet triturat
·        Brandi
·        Pebre dolç
·        Branqueta de romaní
·        Arròs no integral


 Elaboració:


Sense oli, passem per la paella la sèpia i el calamar, tallat a trossets.

Tenir cura de posar les cloïsses en aigua, per tal que treguin la sorra.

Retirem el calamar i la sèpia i posem una mica d'oli per fer el sofregit d'all i ceba. Hi posem una branqueta de romaní.

Quan la ceba estigui rossa, li afegim, una mica de pebre dolç en pols. Tot seguit un rajolí de brandi. Quan sigui evaporat, un parell de cullerades de tomàquet.

Prèviament, en un pot hem preparat el brou amb els caps de les gambes. Tenim cura de què el brou sempre estigui calent.

Tirem una mica de brou al sofregit, i tornem a coure la sèpia i el calamar. Quan s'hagi espesseït hi tirem l'arròs, que el sofregim amb la resta. Quan hàgim donat un parell de voltes a l'arròs hi tirem el brou restant. Per 400 grams d'arròs hi posem un litre de brou. Comprovem si està bé de sal. Si cal rectificar. Quan bulli, hi posem els musclos i les gambes. Transcorreguts uns minuts (cinc) ja hi podem posar les cloïsses. 5 minuts més i tanquem el foc.



L'arròs està a punt.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cuixes de pollastre amb gambes

INGREDIENTS 1 l de fumet de peix (parts no utilitzades anteriorment de rap i lluç, carabassó, api i porro. 6 cuixes de...