dilluns, 10 d’abril del 2017

Paté d'albergínies.

Ingredients :


·         6 albergínies
·         450 gr. de formatge d'untar
·         150 gr. de nou mòlta
·         150 gr. de pernil en taquitos
·         3 cullerades petites d'all en pols
·         Suc d'una llimona i mitja
·         Oli d'oliva verge
·         Sal, pebre i julivert

Elaboració:



Tallar les albergínies per la meitat, fer-li uns tallets en la polpa, reguem amb oli i les escalivem en el forn, l’escalfem a 180ºC, durant 30 minuts.
Una vegada escalivades,  deixar que es refredin i traiem la polpa.
En un bol barrejar la polpa de l'albergínia, el formatge, les nous, el pernil, l'all en pols, sal i pebre i triturar-ho tot ben.
Hem emplenat un bol per al seu consum immediat i la resta els hem preparat per congelar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cuixes de pollastre amb gambes

INGREDIENTS 1 l de fumet de peix (parts no utilitzades anteriorment de rap i lluç, carabassó, api i porro. 6 cuixes de...